Friday, December 16, 2011

seharian bersama buddies :)

hui hui, apa habaq? 
aku da nak okay dari demam dah. heeee. 
alhamdulillah :)
aku boring nie. takda buat apa kan. 
so, aku update la ha blog busuk nie :) 
aku takda cerita lah nak share melainkan cerita coverage maxis yang macam lahanutt. 
grrr! memang macam kimakk.-_______- 
menyusahkan betul tao dak? 
disebabkan takda coverage lah aku takbole nak berbbm dengan kengkawan aku. hehe. 
itu yang lagi penting. ngokngek punya wenanas. :D 
harap-haraplah cepat sikit benda nie settle.
aku dah terseksa dah..
sebab takleh nak bbm, twett, fb and whatsover lah.haitotototooi..
semalam hari rabu kan kan? 14/12/2011. 
aku kua dgn kengkawan aku.. 
bebudak kelas aku je..
pegi tesco beli barang. 
saja nak melepaskan nafsu kebosanan ktorang kat sana. hahaha. 
 ktorang pegi kat tesco kuala selangor.
naik kereta kawan alan. jangan tanya siapa sebab aku tak kenal. heh. 
yang follow masa tu ialah alan, eg, aku, erin, lia, comel and nurin. 
ktorang pon beronok-ronok lah kat tesco tu.
 meh aku melampirkan gambar-gambar mehh. sila lihat ya.. :) 


lia and me :)


lia, me and erin :)

comel and alan :)


alan and comel again :)



erin and me :)

erin and me again :)

haaaaa. tu gamba-gamba kat tesco.. 
gamba lepas shopping dari tesco pun ada. hoho.
 lepas je ktorang suma pegi tesco ktorang lepak kat unisel. 
kat tasik unisel. if i'm not mistaken la.
 aku maen redah je panggil tasik unisel hehe.
 kat tasik tu bole berkayak doe. murah jee. 3hingget sejam.
tapi time tu naseb tak menyebelahi ktorang suma sebab kedai kayak tu tutup.
 so, ktorang dengan bangga nya melepak jela kat tepi tu. 
dia ada macam jeti kat situ. 
view kat tasik tu wa cakap lu memang cantik.
lawa weh :)
ala-ala pegi tasik dayang bunting kat langkawi pulak. ahaks. 
syok weh kat situ.
angin sepoi-sepoi bahasa.
meniup dan menampar pipi kami semua. haha.
best tak ayat kan? jangan memain tao.
nie haa. aku lampirkan lagi gambar..
selamat menjamu mata ya !


eg and alan :)
#this is our beloved mama and papa. 
ktorang suma yang rapat jela panggil diorang mama and papa.
 sweet rite? 
hoho. jangan salah sangka pulak, diorang berdua nie bfff.
meaning Best Fucking Friend Forever. ahaha.
jangan marah ya eg and alan. :D


dari depan : aku, nurin, alan :)
belakang : comel, eg dan erin :)

dari depan : aku, lia, alan :)
belakang : comel, eg, erin :)

haaa. DONE! 
itu lah dia gamba yang sempat di ambil untuk santapan semua.
cantik kan gamba tu? cantik kan kan kan?
aku tao.. korang tak cakap pon aku da tao da. :D 
tapi kan.. cuba tengok bebetol.
dalam isi gamba tu. dah tengok ke?
 apa yang paling penting dalam gamba tu ialah..
ala.. yang kenit-kenit tu.
nampak dah kan? pandai pun korang :D
dengan adanya budak pakai shawl marron tu. 
gamba tu menjadi lebih cantik dan ceria. phewwittt :D
awwwwww! so cutee lah babyy.
comel kan dia? ahaks. aku lah tu. bhahaha. :D 
nak kenal? meh datang sendiri kat aku. 
taknak kenal toksah buat apa. 
dok diam g makan budu sana sana. agagagaga. 
okay lah kalau macam tu, aku undurkan diri dulu ya? 
mata pun dah bernyanyi riang mintak didodoikan.
 katil pun da memanggil aku tu. suruh aku berenang kat atas dia.
dia nak aku buat kuak lentang tahap comel punya. haha. kau ada? :D 
memang sah sewel si wenanas nie. haha.
akhir kata dari aku, 
SELAMAT MALAMTAKE CARE, 
I MISS YOU AND ALSO LOVE YOU.
TAKE CARE SEMUA. MUAHHHHH.
LOVE LOVE LOVE <3