Wednesday, December 14, 2011

hello disember

hello, 
saja je nak post pepagi nie kan sebab aku ada idea la pulok. hihi. 
well, moning semua :) 
aku baru masok study semalam. baru mendaftar diri semalam.
 pehhhh, banyak jugak dugaan sebelum aku nak mendaftar untuk sem 5 nie. 
sabar wena sabar. 
tapi biarlah. benda tu mungkin satu dugaan dan cabaran untuk aku. betol tak? 
okay, sepanjang aku kat sini. phuihh, 
jangan nak sepanjang sangat la kan wena. :D
 ok, seharian aku kat sini.
 aku dapat blok D. blok yang dekat dengan blok lelaki. 
tapi takda hal sebab muka aku nie sememeh je kan? haha.
 lantokk situ. 
aku bukan nak tengok diorang. #konon. 
and diorang pon bukan nak tengok aku nie pon. 
bukan la cantik, comel mana pon.
 budak kenit biasa je haa..
dah dah.
takpayah cerita pasal tu.
cerita pasal laen..
grrrrrrr! -______________-
aku bengang nie.
sangat bengang dengan maxis oh.
line takda kat sini.
nak bbm, fb, twitter and whatsoever tak boleh !
haiyoooo..
kenapa lah jadi begini??
aku malas da nak pikir.
aku nak rest.
nak g mandi.
okay lah, nanti next post aku bebel lagi k?
take care. muahh. love lovelove :)