Monday, February 7, 2011

outing (:

uit! hari jumaat yang lepas bersamaan dengan 04february2010 aku bersama wanie, afiq and ika lepak. ktorang pegi ke klcc. ngahaha. seronok! :) even ada lah masalah sikit tapi takda hal lah kan. ktorang punya kerja pusing2 around klcc. then pegi  lepak kat taman, lepak kat secret recipe. heh. aku jadi photographer dorang la kan. adoiyaiii. haha. tapi takpa. enjoy la jugak kua lepak ngan diorang suma :)) yeahhh, kalo ada masa lagi kita lepak lagi k? :)
uhmmm, nahhh. ini dia aku uploud gmba ktorang lepak. dipersilakan tengok :D


#1

#2

#3

#4

#5