Tuesday, February 15, 2011

langkawi :)

hye peeps! fuhhh, sorrybaru nak share cerita. haha. busy kot (alasan jee). ahaaa, nak cerita nie pada 12 dan 13 haribulan yang lepas. iaitu hari sabtu dan ahad. aku dan rakan2 kelas pergi ke LANGKAWI. ktorang suma gerak naek bas. dua bas pegi sana. ktorang gerak hari jumaat malam tuh around kul 11 lah kot. aww! best kan? ktorang pergi sebab buat asgmnt lahh. asgmnt PEMIKIRAN KRITIS DAN KREATIF.  aku dan budak2 kelas 8orang yg terdiri dari kakdada, yun, eg, piqa, shahnaz, enna, hadi n aku semestinya (: heee. kami berlapan nie join dgn group 7 & 8. if im not mistaken laa. hoho. lantak laa. ktorang kat sana pun buat hal sendiri je. lepas aktiviti ceramah kat skola. ktorang pun buat akiviti yang dah ktorang plan dari awal2 lagi. apakah aktiviti itu? jengjengjengg, hahaha. seronok kot! aktiviti tu ialah pegi meronda satu langkawi. pegi pekan kuah, makam mahsuri, beras terbakar, kilang gamat, cable car n last sklai pantai chenang.  byk gakla shopping2 kan. hohoho. banyak kot ktorang snap gmba. sat g aku tunjuk naa (: lepas seharian ktorang meronda, ktorang pun balek laa ke motel. untk tido. smpai motel pun da nak dkt pukul 1lebih. mmg meronda habes la kan. haha. lepastu pagi ahad ktorang suma siap2 nak balek unisel. gerak awal pagi. dlm kul 7lebih gaklaa. mata suma da lebam kot sebab tak cukup tido. haha. pengalaman yaa? even penat tapi best lah! LANGKAWI  AWESOME!! :)


#1