Saturday, February 19, 2011

alhamdulillah (:

woot wooot! :) first sekali aku nak bagitao, aku HAPPY gila babi lahh!! :) sebab apa? sebab aku dah baek dengan ehemm2. yeay yeayy!:) happy sangat-sangat lahh. tadi dia called aku. ktorang slowtalk. settle baek2. tak gado okay. haha. so ktorang decide nak baek balek. heee. THANKS SAYANG! rindu aku berbalas lah rupanya. dia pun rindu kat aku lahh. bila dia called aku tadi, dengar je suara dia aku jadi kaku. da takbole nak cakap sebab happy sangat. dapat dengar suara dia. i rindu gila kat suara u sayang. bukan setakat suara je yang i rindu k. tuan punya suara lagi lah i rindu. rasa macam nak menjerit je tadi. tapi cover la doe. kang ada yang kata aku gila pulak. HAHA. so, terima kasih lah sebab dah tak merajuk lagi. heee. SAYANG AWAK, RINDU AWAK. lepas nie jangan nak menggedik sangat la kan nak MERAJUK dengan i. haha. i dala tak reti nak pujuk. jangan buat i macamnie lagi eh. i susah hati and akan menggelupur. hahaha. coiiit.. happy nie. gahahaha. dala dala. itu saja buat kali ini. terima kaseh (: