Sunday, January 30, 2011

kenapa? mengapa?

hey ho~ tetiba aku rasa macam nak menaip pulak kan. hee. aku tiba-tiba terfikir kenapa aku dan dia dah tak macam dulu? kenapa? mengapa? apa penyebabnya ek? entah lahh. aku sendiri pun tak pasti. aku rindu masa dulu-dulu. rindu sangat. maybe masa yang tak mengizinkan kita untuk jadi macam dulu kot. maybe? hurmmmm, serious shit, aku rindu kau. rindu senyum kau, rindu lah semua. aku sendiri pun tatao kenapa jadi macamnie. aku rasa laen sangat. grrrr! -______- tapi kita still kawan kan? kita dah janji kan? kan? kau ingat tak? aku takkan lupa kau walao apa pun jadi. kita kawan sampai bila-bila. janji tetap janji. hurmmmmm. okay lahh, boiboi.