Monday, November 8, 2010

baby baru :)

hey hey! kakda cousin aku belah mama aku da dapat 'baby boy' weee!~
happy plak aku. aku da jadi 'aunty' skg. winkwink ^_^ nama baby dia wiam'. pelik ke tidak? wiam tuh bermakna 'kekasihku'dia akan menjadi kekasih kami sekeluarga. hek. pape jela. asal kan kakda bahagia sudaa. si baby kenit nie da rupa 'shin chan' da aku nengok. sbb mata dia sepet, comel, pipi tembab macam aku. wahaha. pasan la ko nie wena! grr! ;p  si baby kenit nie dilahirkan pada hari sabtu 30.10.2010. chantek kot nombor 301010. asal la baby kakda nie tak lahir '101010' kan? lagi bermakna. takesah la! yg penting baby boy kakda sehat walahiat, cukup sifat :) eh eh walahiat ko! walafiat laa. adoyy wena nie. haha. aku hari2 cium baby wiam. sayangggg oh dgn baby kenit nie. 
nak cium bf, aku takda bf. opsss!~ hahaha. eh, aku ada amek gmba si kenit nie. amek guna webcam. aku dok golek-golek kat katil, tgh dok dgr lagu time tuh kat bilik dgn si kenit nie. si kenit nie dok tido. kuat tido mcm umi dia oh! haha. time tuh tetiba aku terpikir nak snap gmba dia. so tanpa membuang masa nahhhh!~ ini dia, dipersilakan kekasihku wiam. hehehe ^______^ okay la. nengok la gambo dia k? aku chow dulu. byee! tc! :)


#1

#2

#3

#4

#5

#6