Monday, September 2, 2013

tingdongtinddongdengg :)

assalammualaikum dan hye pada semua. 
sihat? hehe. agak lama aku tak membebel kat blog nie.
 almaklumlah, sibuk dengan aktiviti seharian kan. maaf aku ucapkan 
andai aku melupkan semua. bukan apa.. 
busy ohh. hehehe.. 
life aku almadulillah semuanya okay
 dan aku SUDAH HABIS BELAJAR, SUDAH HABIS PRAKTIKAL.
 WOHOOOO! tinggal nak KONVO je. hehe. 
konvo BULAN SEPULUH nie. hope takde problem la kan? doakan aku ya?
 insyaAllah,.. aminn.. mudah-mudahan semuanya baik-baik belaka. hehe.
 okla, aku saja je nak testing kan. 
take care semua. 
have a nice3 day yaww! :)
XOXO

Tuesday, June 26, 2012

HYE HYE

assalammualaikum dan hello.
 sorry sebab agak lama aku tak update entry aku. 
aku agak busy dengan twitter.
 yes! twitter. haha. 
sorry, 
aku abaikan facebook, tumblr, blog, myspace. hahaha. 
aku hanya focus kepada twitter. 
twitter paling senang untuk aku update tetang perasaan aku,
apa yang berlaku kat sekeliling aku dan juga untuk aku merepek.
hahaha. sengal lah wenanas nie!
okay lah, takda benda kot aku nak membebel lagi. 
aku nak chow dulu. 
adiosa! ;)